Powered By Blogger

2010. március 11., csütörtök

2010. március 8 -9.



A szokásos esti foxis fórumozáson, kutyás sporttársunk hívta a fel figyelmet, a hiradóban szereplő Mázli foxira - azonnal megkerestük az archivumban a felvételt, majd vad telefonálgatásba kezdtünk. Eredménytelenül. Másnap sikerült beszélnem a Kíra Völgységi Kutyamentők vezetőjével, Melindával. Elmondta, hogy a szereplésnek köszönhetően sokan jelentkeztek, érdeklődtek Mázli iránt. Kértem, hogy nekünk szavazza meg a bizalmat, segíteni szeretnénk Mázlinak.

Azt hiszem az érvek meggyőzték ,de természetesen joggal bizalmatlankodott. Elmondta, hogy egy budapesti hölgy még aznap elmenne érte, mivel nem szeretné, ha még egy éjszakát kinn kellene töltenie a hidegben a soványságnak.


Ez volt az ő előnye, ugyanis mi hétvégénél elöbb nem tudtuk volna megoldani, talán csak segítséggel a szállítást. Kértem Melindát, hogy adja meg a hölgynek a foxisok elérhetőségét, vegye fel velünk a kapcsolatot - segíteni szeretnénk! Egész éjjel nem aludtam - vajon ki vitte el, kinél van? Miért nem jelentkezik? Vajon el tudja látni a kutyát, vagy csak egy lelkes állatszerető, aki nem tudja mi a teendő? Orvoshoz is elviszi, vagy ő is varázsló (erre is volt példa)? Kétkedés és bizalmatlanság lett úrrá rajtunk.


Mázli története a hiradóban: http://www.rtlklub.hu/video/84849

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése